از خرمالو در بازار ارومیه برای رنگ نقاشی استفاده می کنند

خرمالو یا کاکی میوه ای استوایی با رنگ کم و بیش نارنجی، پوستی صاف و طعمی بسیار شیرین است. به عنوان میوه تازه مصرف می شود، اگرچه در کیک یا مربا نیز استفاده می شود. منبع مهمی از ویتامین های A و C است.

قسمت های مختلف خرمالو در بازار ارومیه برای مصارف دارویی استفاده می شود: میوه، برگ، پوست درخت یا حتی گل. فشار خون را کاهش می دهد، سرفه را تسکین می دهد و از تصلب شرایین و بسیاری از خواص دیگر جلوگیری می کند.

خرمالو یا کاکی میوه ای استوایی با رنگ کم و بیش نارنجی، پوستی صاف و طعمی بسیار شیرین است. به عنوان میوه تازه مصرف می شود، اگرچه در کیک یا مربا نیز استفاده می شود. منبع مهمی از ویتامین های A و C است.

عمدتاً سه گونه کاکی، چینی، ژاپنی و گونه ای از ویرجینیا وجود دارد. ارقام سنتی قابض بودند، اما در واریته های تازه به دست آمده این ویژگی تا حد زیادی کاهش یافته است.

خرمالو

به طور کلی به صورت تازه مصرف می شود. زمانی که نرم باشد، با پوست شفاف قابل خوردن است، بنابراین با قاشق میل می شود. می توان آن را به صورت خشک شده یا به عنوان بخشی از پودینگ، پای یا مربا مصرف کرد.

دو نوع کاکی پرورشی وجود دارد: Dyospiros کاکی و Dyospiros Lotus که به عنوان الگو استفاده می شود. ارتفاع این درخت ممکن است به 18 متر برسد، اگرچه زمانی که کشت می شود تنها 5-6 متر رشد می کند.

به ندرت منشعب می شود و این عادت کم و بیش هرمی شکل است، اگرچه با گذشت زمان به یک درخت کروی تبدیل می شود. نوع دیگری از خرمالو که ما میوه های آن را می خوریم است.

اگرچه اغلب کشت نمی شود و معمولاً از درختان وحشی خورده می شود. رنگ برگها از سبز تا قرمز نارنجی متغیر است. برگریز، بیضی شکل و در سطح پایینی کمی کرکدار هستند. خرمالو سیستم تولید مثل عجیبی دارد.

برخی از درختان دارای گل های مردانه و زنانه هستند، برخی دیگر فقط یک نوع گل (مذکر یا مؤنث) دارند، در حالی که بقیه دارای گل های هرمافرودیت هستند.