این یک چربی بسیار محبوب است که در برنامه های کاربردی پخت و پز در سراسر جهان استفاده می شود، با طعم و بافتی مشخص که بسیاری از مردم آن را دوست دارند.
ملاحظات بهداشتی چربی های حیوانی در مقابل روغن های گیاهی.
قرن هاست که چربی حیوانی به عنوان روغن حیوانی پخت و پز سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.
با این حال، در سالهای اخیر، چربی حیوانی به شهرت وحشتناکی دست یافته است و به دلیل بسیاری از مشکلات سلامتی مانند بیماریهای قلبی، کلسترول بالا، سرطان، به چند مورد متهم میشوند.
اغلب گفته می شود که اگر می خواهید بالای 60 سال زندگی کنید، هرگز غذای خود را با گوشت خوک نپزید، یا خطر انسداد عروق و عوارض قلبی را تهدید کنید.
با این حال، مطالعات علمی نشان می دهد که روغن حیوانی صنعتی منجر به افزایش خطر حمله قلبی نمی شود.
در واقع، حتی اگر افرادی که با روغن های گیاهی غذا می پختند، سطح کلسترول پایین تری داشتند، اما در واقع در معرض خطر حمله قلبی قرار داشتند.
علاوه بر این، مشخص شده است که روغن حیوانی تبریز دارای مزایای سلامتی متعددی هستند.
مانند کمک به کاهش چربی (زیرا غنی از CLA، اسید چرب است که به سوزاندن چربی در انسان کمک می کند) و از طریق اشباع از سلامت پوست در درازمدت حمایت می کند.
چربی های موجود در آن اسیدهای چرب اشباع به عنوان واحدهای سازنده سلول های پوست در نظر گرفته می شوند و از آنجایی که آنچه مصرف می کنید در پوست شما منعکس می شود، مصرف این چربی ها فواید قابل مشاهده ای را برای شما به ارمغان می آورد.
از سوی دیگر، روغن حیوانی گاوی تنها از اوایل دهه 1900 وجود داشتهاند.
از آن زمان، دانشمندان راههای بیپایانی برای پردازش انواع روغنهای گیاهی، اغلب به روشهای غیرطبیعی که شامل مواد مصنوعی و شیمیایی میشود، اندیشیدهاند.
به عنوان مثال، روغن کانولای همیشه محبوبی را که در هر سوپرمارکتی که فکرش را می کنید فروخته می شود، در نظر بگیرید.
- منابع:
- تبلیغات: