انجیرها را تمیز کنید، خشک کنید و قسمت های آسیب دیده را جدا کنید.
آنها را از ساقه تا نوک به وسط برش دهید (بدون اینکه میوه ها را کاملاً تقسیم کنید)
آنها را به جای یک سینی فر، روی توری سیمی قرار دهید.
آنها را به جای یک سینی فر، روی توری سیمی قرار دهید.
قفسه سیمی فضاهای تهویه ای را فراهم می کند تا انجیر خشک مجلسی از بالا و پایین به طور یکنواخت خشک شوند.
فر خود را روی کمترین دما (به طور ایده آل 140 درجه فارنهایت یا کمتر) تنظیم کنید.
انجیرها را تا 6 ساعت یا تا زمانی که خشک شوند در فر قرار دهید.
هر چند وقت یکبار در فر را باز کنید تا رطوبت انجیر خشک تیزابی خارج شود.
فر خود را روی کمترین دما (به طور ایده آل 140 درجه فارنهایت یا کمتر) تنظیم کنید.
انجیرها را تا 6 ساعت یا تا زمانی که خشک شوند در فر قرار دهید.
هر چند وقت یکبار در فر را باز کنید تا رطوبت انجیر خشک تیزابی خارج شود.
همچنین می توانید فر را تا نیمه روشن نگه دارید، سپس چند ساعت قبل از روشن کردن مجدد آن را خاموش کنید.
یادتان باشد گهگاه انجیرتان را بچرخانید.
اطمینان حاصل کنید که انجیرها کاملاً خشک شده اند (باید پوست چرمی داشته باشند و در هنگام فشار دادن خشک شوند) و اجازه دهید خنک شوند.
آنها را تا 3 ماه در ظرف دربسته قرار دهید
اطمینان حاصل کنید که انجیرها کاملاً خشک شده اند (باید پوست چرمی داشته باشند و در هنگام فشار دادن خشک شوند) و اجازه دهید خنک شوند.
آنها را تا 3 ماه در ظرف دربسته قرار دهید
انجیرها را روی تخته خردکن از ساقه تا نوک آن نصف کنید.
برش دادن آنها به گسترش روند خشک شدن کمک می کند.
روی یک توری چوبی یا سیم، یک پارچه پنیر تمیز پهن کنید و انجیرهای بریده شده را روی آن بچینید.
روی یک توری چوبی یا سیم، یک پارچه پنیر تمیز پهن کنید و انجیرهای بریده شده را روی آن بچینید.
اگر پارچه پنیر ندارید، مطمئن شوید که از چیزی استفاده میکنید که اجازه میدهد هوای آزاد در زیر و بالا حرکت کند، بنابراین از هر چیزی مانند ورقه پخت اجتناب کنید.
پس از اینکه انجیر خشک آردی استهبان بریده شده را روی سطح چیدید، آنها را با پارچه پنیر دیگری بپوشانید.
پس از اینکه انجیر خشک آردی استهبان بریده شده را روی سطح چیدید، آنها را با پارچه پنیر دیگری بپوشانید.
را در طول روز در نور کامل خورشید قرار دهید. این به آنها اجازه می دهد تا قبل از خراب شدن، برای نگهداری سریع خشک شوند. به یاد داشته باشید که آنها را هر روز عصر تا روز بعد داخل ببرید.
این به محافظت از انجیر خشک صادراتی در برابر شبنم کمک می کند.
انجیرها را به مدت 2 تا 3 روز خشک کنید و همیشه آنها را بچرخانید تا به طور یکنواخت خشک شوند.
انجیرها را به مدت 2 تا 3 روز خشک کنید و همیشه آنها را بچرخانید تا به طور یکنواخت خشک شوند.
وقتی پوستشان چرمی شد و با فشردن چیزی بیرون نمیآید، میدانید که آماده هستند.
- منابع:
- تبلیغات: