زنی با ماکارونی جهان برای همسرش کلاه بافت

اگرچه ماکارونی جهان بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی سنتی مدیترانه ای است، نحوه سرو و ترکیب ماکارونی با سایر غذاها از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است، حتی در ایتالیا، جایی که ماکارونی سمولینا پایه رژیم غذایی سنتی است.

ماکارونی فرآوری شده و غلات کامل یک غذای نسبتاً مدرن است و در حالی که فیبر بالایی دارد و فواید سلامتی خود را دارد، جزء رژیم غذایی سنتی مدیترانه ای نیست.

بسیاری از مصرف کنندگان تمایل دارند غذاها را خوب یا بد، غذاهایی که باید بیشتر بخورند یا غذاهایی که به طور کامل باید از آنها اجتناب کنند فکر می کنند.

کربوهیدرات ها، از جمله ماکارونی، مدتی است که در لیست “اجتناب” قرار دارند و به عنوان عوامل اصلی بیماری ها و شرایط مزمن، به ویژه چاقی، دیابت و بیماری های قلبی شناخته می شوند.

یکی از اجزای کلیدی بسیاری از الگوهای غذایی سالم سنتی در جهان ماکارونی است، از جمله رژیم غذایی مدیترانه ای، که با نرخ مرگ و میر کمتر، کاهش بروز بیماری های قلبی عروقی، کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک همراه بوده است.

18 و برخی از انواع سرطان 19 و با بهبود نشانگرهای زیستی پیری مرتبط بوده است؛ 20 رژیم غذایی مدیترانه ای ریشه در حوضه مدیترانه دارد که مورخان آن را “گهواره جامعه” نامیده اند، زیرا تاریخ جهان باستان از آنجا شروع شده است.

محل. این رژیم نتیجه آمیختگی فرهنگ ها در منطقه است و تاریخچه ای غنی و پیچیده دارد؛ رژیم غذایی یک برنامه یا برنامه خاص نیست، بلکه مجموعه ای از عادات غذایی است که به طور سنتی توسط مردم منطقه مدیترانه دنبال می شود.

این فرضیه که مصرف رژیم مدیترانه‌ای، که معمولاً شامل ماکارونی است، با بروز کمتر CVD مرتبط است، برای اولین بار در دهه 1950 مطرح شد و از آن زمان تحقیقات به حمایت از این نظریه ادامه داد.

مطالعه و مطالعه MOLI-sani نشان داد که مصرف بیشتر ماکارونی سمولینا با پایبندی بیشتر به رژیم غذایی مدیترانه ای سنتی مرتبط است.